Ouderbijeenkomst Halt Online veiligheid dinsdag 5 oktober 2021 19.45 uur

Maakt u zich wel eens zorgen over wat uw kind allemaal ziet en doet op het internet? Weet u hoe uw zoon/dochter zich gedraagt op sociale mediakanalen? En in hoeverre dit allemaal ‘veilig’ is? Jongeren experimenteren en zoeken grenzen op. Dat hoort bij hun leeftijd. Als ouder is het prettig om up-to-date te blijven.

We nodigen u van harte uit voor een ouderbijeenkomst ‘Online veiligheid’ op dinsdag 5 oktober 2021 van 19.45 uur tot 21.00 uur. Deze avond wordt georganiseerd vanuit een samenwerking met Halt en is bedoeld voor ouders/verzorgers van ICK Magenta (groep 7), Het Twickel College Delden en Route 10-14 Delden. Deskundigen van Halt vertellen hoe u betrokken kunt blijven bij de online-activiteiten van uw kind.

Leerlingen van Het Twickel College Delden krijgen eind september in de klas voorlichting over het thema ‘Online veiligheid’. Uit onderzoek blijkt dat voorlichtingen meer effect hebben wanneer ook de ouders betrokken zijn. Daarom willen we u uitnodigen om met elkaar in gesprek te gaan over dit onderwerp, onder begeleiding van Halt.

We hopen u te mogen verwelkomen op 5 oktober!